Spyr bare av tanken på menn

Ikke har jeg blitt lesbiske, tenner fremdeles på disse karene med skjegg, uten skjegg, kraftige - som smale.

Problemet er mer at jeg er så lei av å bli behandlet som et null, altså at en mann faktisk kan "lure" en jente så mye bare for å fylle et "tomrom" det irriterer meg. Vi jenter føler mye, vi legger mye i ting og ikke minst så er vi naive. Ofte har jeg fortalt kompiser at "han er bare ute etter fitta mi" og de forsvarer liksom disse mennene. "Det er sånn vi menn er" "Vi vil ikke ha alt, bare fordelene" Men, du gutten min! Hvis du vil ha fitte, så får du faen ta resten også. Ellers får du kjøpe deg noe for å fylle dine behov. Jeg har også behov, virkelige behov. Jeg går sprengkåt rundt hele tiden. Det kan godt være jeg hooker opp med en kar på byen for å temme mine behov. Det er ikke noe galt i det, men jeg later ikke som. Jeg gir aldri noe inntrykk for at dette skal bli starten på noe nytt. Det er sug og svelg - god helg, for meg.

Se for deg et scenario, du er god venn med ei jente. Plutselig utvikles ting i en annen retning. Hun begynner å stole på deg, hun vil fortelle deg alt, og hun åpner seg for deg. Her skal du ikke kjøre ALL IN! Her skal du stoppe opp, fortelle jenta at jeg er ikke ute etter noe i det hele. Jeg vil bare at du fyller mitt tomrom. Og når du har falt pladask for meg, og jeg har fått det jeg vil ha. Så kommer jeg til å lage en rar unnskyldning som kan høres ut som dette "Jeg liker deg utrolig godt, men jeg vet ikke om jeg er klar for noe seriøst akkurat nå" eller "Du er en fantastisk jente, men jeg ser ikke noe fremtid med deg. Kanskje om noen år?"

La oss jenter føle ting, men ikke lur oss. Prøv å behandle oss som du vil at menn i fremtiden skal behandle din datter, eller slik du vil at menn skal behandle din søster. Vi har gjerne litt for mye følelser i spill, men det er ikke fordi vi er kjipe faenskap. Vi bryr oss, vi ser for oss et liv med deg. Jeg får ofte høre at jeg er kald, men vet du hvorfor jeg er kald? Jeg er kald fordi jeg har blitt "lurt" så mange ganger. Jeg kjenner ikke igjen mønsteret lengre. Jeg sier til meg selv ofte at dette er siste gang. Også BAM! Så er jeg der igjen. Står der som tidenes mest forvirra person, hvor jeg følte at alt var riktig, også var det så langt i fra virkeligheten.

Kjære alle menn der ute, ikke ødelegg for deres brødre. Gjør du noe dumt mot en jente, vil hun tenke på det neste gang hun møter en kar. Og for alt det vi vet, så kan det være at hun slenger han på dør. For hun er ødelagt etter hvordan hun ble behandlet av deg. Tenk litt på det, hvordan skal vi vite forskjellen på ditt tomrom og når du faktisk vil noe seriøst. Jeg sier ikke at jeg vil definere et forhold fra dag 1. Virkelig ikke, men jeg ønsker ikke å låse en dør før jeg vet hva som er på andre siden. Tenk litt på hva du gjør fremover, og hvordan du behandler jenta du "holder på med"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits