Ovefalt midt i Oslo sentrum

Tanken med denne bloggen var ikke at jeg skulle måtte dele "vonde" historier. Men, siden det hjelper for meg å skrive, så føler jeg at jeg må dele dette også.
Det var i går, da jeg var på vei hjem. Klokken var vel rundt 05:00, ikke hadde jeg drukket alkohol eller noe. Var bare veldig sent ute. Jeg går å hører på musikk, og er i min egen verden. Før jeg plutselig utav det blå, får to hender rundt hoftene mine, og rett ned i skrittet. Heldigvis utenfor buksen da. Mannen tar hardt grep. Jeg flipper ut, og tar albuen å smeller til han bak meg. Snur meg slå flere ganger, og sparker. Plutselig ser jeg en taxisjåfør stopper opp, midt i veien. Kommer ut av bilen, han springer mot oss. Trodde det var hele poenget først, at de skulle ta meg med i bilen. Men mannen som hadde klådd på meg, begynte å springe. Og taxisjåføren tok meg på skulderen å spurte meg om det gikk bra. Jeg hadde så mye agresjon i kroppen, at jeg bare sto der å ristet. Det var en rar følelse, jeg har aldri trodd at jeg skulle komme borti noe sånn, og hvis det skulle skje, så jeg nesten for meg at jeg skulle fryse til. Heldigvis skjedde ikke dette, jeg ble skikkelig sinna, og smelte til. Jeg kunne følte alt var svart, målet mitt var å skade han, og det tror jeg at jeg gjorde også. Kjenner i dag i hånden min at jeg har slått hardt. Jeg er glad jeg reagerte som jeg gjorde. Og fikk skryt fra taxisjåføren.

Da jeg tilslutt kom hjem, var det litt vanskelig å sove. Heldigvis var Matias våken, så han kom å hentet meg med bilen sin. Så jeg fikk sove trygt og godt i armkroken hans. Virkelig mange stjerne i boken til han nå. Alt i alt ser  jeg lyst på denne opplevelse, jeg vet nå selv hvordan jeg kan reagere og jeg følte jeg kom nærmere Matias. I dag har vi bare chilla i parken, spist lunsj og pratet. Kjenner det kribler en del når han kysser meg. Og det beste av alt, vi har faktisk ikke hatt sex enda. Det skjer som regel med en gang, men denne gangen har jeg faktisk sovet hos han noen ganger uten at det har skjedd. Har også vært med han sånn hver dag. Så føler dette lover bra, rett og slett.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits