Plutselig fikk jeg all oppmerksomhet igjen.

Jeg hadde en samtale med bestevenninna mi i dag, vi pratet om Eirik. Hvor mye jeg har tenkt på han i det siste, og at jeg føler jeg ser han over alt. Jeg er vel egentlig lei meg for at det ikke ble som jeg hadde håpet. Men, man kan ikke alltid få det som man vil. Jeg føler jo at jeg er over han på en måte, jeg er ikke forelsket i han liksom. Alikevel er han den personen jeg vil fortelle ting til. Jeg vil at han skal vite hva som skjer i mitt liv også vil jeg vite hva som skjer i hans. Det ville nok vært en løgn hvis jeg prøvde å fortelle megselv at jeg ikke savner det vi hadde. I kveld så snakket vi sammen igjen, er en stund siden sist faktisk. Det føltes ikke sånn, vi oppdaterte hverandre på livene våre. Han stilte masse spørsmål, noe som han alltid gjør. Det var godt, virkelig godt å snakke med han igjen.

 Også har jeg jo selvfølgelig litt oppdateringer på Thomas også. Sist helg var vi ute sammen, han prøvde seg på meg. Men, da avviste jeg han skikkelig. Etter dette har jeg prøvd å være skikkelig vennlig mot han. Sånn overivrig rett og slett. Det har tydligvis hjulpet. For hele denne helgen har han mast om vi skal treffes, om jeg vil komme til han og om han kan komme til meg. Så nå virker det som om jeg har makten, endelig!
Eneste som er synd her er jo at jeg ikke føler noe for han, at det bare er litt gøy å spille med.

Martin har jeg også oppdatering på, han har også funnet ut at jeg er noe. Han skriver hele tiden og tar masse kontakt. Han har invitert meg til han i morgen, så får jeg se om jeg er gira på det. Frister faktisk litt. Liker han veldig godt, han er liksom det jeg vil ha i en kar. Han er kanskje ikke Eirik, men personligheten hans er magisk!

Må vel nevne Kim også, har ikke hørt så mye fra han siden jeg var på middag hos han for noen uker siden. Men, på fredag så sendte han en melding. Jeg tror ikke han er så veldig keen på meg. Tror nok bare han er kåt. For eneste gangen jeg hører fra han er når han er full og skal hjem.

Så sånn går det uten tinder, møteplassen og sukker. Plutselig fikk jeg all oppmerksomhet på en gang. Jeg liker det, men er veldig usikker på hva jeg tenker å føler. Ting varierer så mye. Ene dagen føler jeg sånn, mens andre dagen føler jeg annerleds.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits