Tinder, jeg slår opp!

Jeg var på en date i går. Med en av de merkeligste karene man noen sinne kan møte på. Kenneth på 40 år. Er kanskje litt rart at jeg datet en så gammel kar? Først så møtte jeg karen ute på byen. Full som faen, drog jeg han med meg hjem. Jeg husker ikke akkurat at jeg møtte han ute en gang, men jeg husker godt når jeg våknet dagen etter med gamlingen i sengen min. Kenneth er en ok kar. Jeg ga han en sjanse, tenkte at jeg skulle lære han å kjenne bedre. Var på to dater med han. Den siste var i går. Da gikk det opp for meg at nå er det påtide å slutte. Stoppe opp! Denne irriterende trangen jeg har for å møte nye gutter, date og bekreftelse må ta slutt. Jeg orker faktisk ikke å starte hver uke med å planlegge dater, bli kjent med nye gutter. Så nå får jeg prøve å fokusere på andre ting. Det første jeg skal ta tak i, er nemlig å komme meg på et treningssenter. Skal få se om jeg klarer å riste av meg noen kilo der. Kanskje det kan hjelpe? I dag slettet jeg tinder, sukker, match.com, møteplassen og happen. Lastet ned candycrush for å ha et tidsfordriv når jeg kjeder meg.

Har et mål nå om at jeg ikke skal date noen som helst gutter før jeg har gått ned 6 kilo og før vi er i september. Kan bli en spennende tid fremover kjenner jeg.

Én kommentar

Brian

17.06.2015 kl.13:34

Det er ikke alltid like enkelt å velge en ny retning i livet, men flott at du var sterk nok til å gjøre dette; poenget er at selv om det finnes så mange der ute med et konstant behov for selfies og bekreftelse i en eller annen form, trenger man jo ikke Facebook eller partnere for å kunne vite at man er et levende menneske; du er fantastisk, uendelig dyrebar uansett.

Så opp med hodet og lykke til videre; hvis du ønsker å gå litt ned i vekt nå som det er varmt ute, kan det være en idé å gå lange turer - i skogen eller naturen for øvrig - fremfor å svette i et klamt treningsstudio; noen få turer på 10-15 kilometer eller litt svømming, og kiloene du skriver om, vil forsvinne av seg selv.

Og skulle du trenge en oppmuntring nå og da, så husk at jeg alltid er her. Ikke fordi jeg vil sjekke deg opp eller få deg til sengs, men fordi jeg bryr meg om menneskene rundt meg; det er så mye navlebeskuelse i dagens selfie-samfunn der folk tror at de finner lykken desto mer selvopptatte de er - så jeg gjør stillferdig et opprør mot dette, og sprer livsglede både her og der. Ei jente jeg kjenner, sliter virkelig og har forsøkt å begå selvmord flere ganger, så mens andre har som mål om å få en "perfekt sommerkropp", grubler jeg på hva jeg kan finne på så hun ikke tar livet sitt før høsten kommer.

Ønsker deg en fortsatt fin dag, og ta godt vare på deg selv; i dette enorme universet fylt av et utall stjerner som lyser opp nattehimmelen, vil du alltid være like unik, like uerstattelig. Og den dagen du forstår hvor vakker du faktisk er, den dagen kan du også gå ut og finne den virkelig store kjærligheten.

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits